Kranjska pivovarna in pivnica

Smo dobavitelj pivskih surovin znamke Weyermann in hmelja Lupex, tehnološke opreme za pivovarne znamke Labu ter opreme za točenje piva Lindr. V lastni pivovarni varimo svetlo in temno Kranjsko pivo, ki ga lahko poskusite v Kranjski pivnici.

Prodaja surovin

Pivovarjem vseh velikosti dobavljamo pivski slad, ekstrakt slada, kvas ter hmelj. Vse surovine za pivovarstvo.

Prodaja tehnološke opreme

Projektiramo pivovarne vseh velikosti in dobavljamo ter nameščamo tehnološko opremo za proizvodnjo in točenje piva.

Zraven dobre pivovarne sodi tudi dobra pivnica! Ponudba pivnice sicer temelji na domačem kranjskem pivu, a gostu lahko ponudimo tudi več kot le pivo.

Več >>>

Zraven dobre pivovarne sodi tudi dobra pivnica! Ponudba pivnice sicer temelji na domačem kranjskem pivu, a gostu lahko ponudimo tudi več kot le pivo. Poleg celotnega sortimenta kranjskega piva, nudimo posebnosti kot je kuhano kranjsko pivo in cocktaili, katerih osnova je, seveda, pivo. Poleg piva in pivskih izpeljank, ponujamo odlično kavo Barocco, vina, alkoholne in brezalkoholne pijače. Ker se za pivnico spodobi, da se tudi dobro je, lahko lačnemu gostu postrežemo s kranjsko klobaso, posebno pripravljenimi in začinjenimi piščančjimi krili, z zaseko in picami. Pripravljamo pa tudi že ponudbo klasične pivske hrane (kot so npr. hrustljave krače, jedi z žara in podobno), a to pride kot pomladno presenečenje. Našo trenutno ponudbo pa lahko preverite tukaj >>>

Zadnje objave

18. februar 2018

Kranjsko pivo is at Kranjsko pivo.

10. februar 2018

📣Nagradna igra📣

V tem pustnem času smo tudi mi postali igrivi. 🤡
Odločili smo se podariti 2l steklenico našega temnega piva. ✅✅✅
Izvirna receptura kranjskega piva izhaja iz bavarskega kraljevega dvora. Proizvajamo ga tradicionalno po zakonu bavarske čistosti (Reinheitsgebot). To pomeni, da je pivo narejeno iz kakovostnega slada, naravnega hmelja, kvasa brez dodatkov in konzervansov🙌🏼👌🏼🍺
Vse kar morate narediti je:
🍻Všečkati in deliti to objavo
🍻Všečkati FB stran Kranjsko pivo
🍻V komentar  

Kranjska pivovarna in pivnica stoji ob kanjonu reke Kokre in postaja prava posebnost in svojevrstna atrakcija mesta Kranja. Sama pot do pivovarne in pivnice je sicer nekoliko vijugasta in vodi skozi notranjost IBI centra, a ko prideš do nje, se odpre prostor, ki ponuja idealno umirjeno okolje za uživanje ob odlični ponudbi.


Pivovarna je odprla svoja vrata v letu 2014 in od takrat proizvaja pivo, ki je vse bolj prepoznavno tudi izven meja dežele Kranjske (od tod ime kranjsko pivo). Izvirna receptura kranjskega piva izhaja iz bavarskega kraljevega dvora, proizvajamo pa ga tradicionalno po zakonu bavarske čistosti. To pomeni, da se v pivu nahaja le voda, slad, hmelj in kvas.

 

Delovni čas pivnice

  • torek: 11:00 - 23:00
  • sreda: 11:00 - 23:00
  • četrtek: 11:00 - 23:00
  • petek: 11:00 - 24:00
  • sobota: 11:00 - 24:00

Ponedeljek, nedelja in prazniki - ZAPRTO

Hitri kontakt

Kranjsko pivo
Jelenčeva 1, 4000 Kranj, Slovenia
Telefon: +386(40)206018